08 septembrie 2007

Un status pe zi (2)


Am scris in ultimele 24 de ore mai mult ca niciodata parca. Poate pt ca vine o pauza mai lunga.
De la revedere, inchei cu un alt status citit azi, pe langa toate cele cu "La multi ani, Maria!", urare pe care o fac si eu. Pare-mi-se ca in status scria si sursa acestuia, dar eu nu mai tin minte. Astfel:

"In curand o sa facem puscarie ca mergem cu lumanari aprinse acasa in noaptea de Inviere!":

p.s.: poza e mini-furata de AICI

Urmatorul drum

Iar dau de-un drum pavat cu vise
si mi-l povestesc cu putin timp inainte de a-mi face bagajul.
Imi spun mai intai prima piatra
pe care o voi pastra in buzunarul pentru trecut,
dupa care imi soptesc in palme apa marii.
Palmele uita valurile, din pacate,
dar mi-e de-ajuns ca pielea ei le e des invelis.
Apoi imi cant albastrul ce imi acopera drumul
si zambetul ei de fiecare data cand n-o privesc.
Imi desenez si-un sunet pe spatele pozei cu noi,
ce striga stangaci, dar impunator:
"-Te ador!"
Acum imi fac bagajul, deschid usa spre drum
si-l repet de trei ori. Acum o sarut.
Drum bun!

07 septembrie 2007

Radio Kiss FM


De ceva vreme (o saptamana) ii ascult pe acesti oameni si, fiind cam prima oara dupa 4 ani cand ascult radio, probabil am pierdut multe chestii faine, in special reclamele. E, iata ca azi am prins una si am ras nene... dar am ras (sper ca era reclama, ca nu mai tin bine minte sfarsitul si ma fac de ras - dar oricum nu stie nimeni cine sunt, deci e ok). Reclama suna cam asa:

"Eu stiu ca acele costume de pe domnite, format din chilotei si sutien se numeste bikini, dar stii cum le zice costumelor formate doar din chilotei, fara sutien? Monokini."

As putea fi considerat incult, dar eu chiar nu am auzit pana azi de monokini si mi s-a parut un termen foarte amuzant.
Pentru baieti cat si pt unele fete am pus o poza mai "saritoare" cu monokini.

Un status pe zi (1)


Incepand de azi, voi incerca sa pun zilnic un status de pe la messengeristi, dintre prietenii mei bineinteles si poate asa observi mai simplu cand vom gasi (daca avem) prieteni comuni. Il voi reda intocmai cum l-am citit. Asadar:

"Google search "pula". Result: 1 pula = 0,1584 U.S. dollars... ce ieftin... oare o pizda o fi mai scumpa???"

06 septembrie 2007

Castigatorul ultimului concurs (de grafica)


Scriam mai devreme despre Ciobanu Claudiu, castigatorul concursului cu logo-ul. Mi-a trimis si poza cu afisul castigat si am pus-o aici, sa o vedeti.
Multam din nou!

Prieteni buni

Iata cum o patesc eu din cauza prietenilor ei. Si din pacate nu e prima data.
Ieri, iubita-mi a plecat la parintii ei, in alt oras, bineinteles si azi m-a sunat foarte suparata pe mine, avand ganduri aproape de despartire. Eu tocmai credeam ca ne merge extraordinar si ca nu ne va mai sta nimic in cale. Si de unde a pornit totul: - s-a intalnit cu o prietena care i-a spus ca pe mama iubitei mele a sunat-o candva mama mea si i-ar fi spus ca spera ca eu sa nu-i fac rau fiicei dansei, deoarece am un trecut cam "bagabontesc" si ca obisnuiam sa umblu cu mai multe fete deodata si ca le paraseam repede, iar acestea urmau sa sufere din cauza mea.

Ce sa mai zic?! Bineinteles ca iubita-mi a sunat-o si pe mama si a vb si cu mama ei si aceste doamne au lamurit-o ca nu a avut loc aceasta discutie. Dar, din pacate, ea a crezut ce i-a spus prietena, inainte sa afle adevarul si a fost nevoie de o mini-cearta inainte de a fi lamurita toata treaba.

Foarte buni prieteni are. Eu nu mai inteleg nimic. Ea cred ca nici atat. Bineinteles ca este foarte urat de acum, deoarece increderea ei in mine probabil a mai scazut. Eu tot ne visez.

Traiasca prietenii adevarati si invidia, sau cum s-o numi anti-amicitia asta!

05 septembrie 2007

Ahaaaaaaaa, m-au pacalit


Iata dovada clara ca am batut recordul si nu m-au trecut in top. Ba, ce sucarit sunt. Ai putea crede ca am timp liber, dar nu-i asa. Jucare placuta in continuare. Vedeti ca astia ne fura timpul

Neuronu - Stand Up Comedy


Neuronu e a doua prima pagina cu un artist printre bloggeri. Ca o mini-intamplare, acesta are logo-ul desenat de primul artist de pe prima pagina. Aveti mai jos o mica mostra cu ceea ce presteaza domnul Tibi. Pe urma vizitati-i si blogul, caci, din cate am observat, isi pastreaza mireasma comico-ironica si pe blog. Eu cand ma plictisesc, apelez la "Neuron(-u)" si ai lui.

Tibi in DeKo

04 septembrie 2007

Vand hotel!


De curand, mai toti prietenii sau prieteni de-ai prietenilor isi cumpara cate ceva, isi infiinteaza vreo firma sau fac vreun imprumut, iar eu stau si ma jelesc de NEdusul meu la mare anul asta. Un prieten si-a luat masina, altul club si isi deschide si un skate-shop, un altul s-a plimbat toata vara prin Europa, iar inca un altul isi deschide salon de tunning auto. Toate ca toate, dar ieri am auzit-o pe cea mai tare si culmea, vine din partea mea: un fel de ruda mai indepartata isi vinde hotelul din Italia, de pe langa Marea Adriatica, din orasul Rimini (sper ca am scris corect) cu vreo 2 milioane de euro. Na jmekerie. Daca fac afacerea asta imi iau masina, fug cu ea prin Europa si ma intorc cu multe haine sa-mi deschid un skate-shop. Asa ca, voi bloggeri milionari, cum cititi acest articol (si stiu ca sunteti multi), dati-mi un mail sa va dau toate detaliile despre acest hotel si cum puteti intra in posesia lui. Mai si glumim.
Ala-si vinde hotelul si eu strang bani sa stau doua zile la 2 mai. (hai ca exagerez)

Din spusele prietenilor (10) - "De-a v-ati ascunselea"


Am un prieten care detine o greutate de vreo 150 de kg si de curand a fost la un picnic prin alt oras. Imi povestea cum ca la un moment, a simtit o miscare suspecta in jurul lui si tragand putin cu ochiul, a vazut un copilas care statea in spatele lui. Nu i-a zis nimic, in schimb la urmarit in ochelarii celui ce statea in fata lui, crezand ca o fi vreun "ciorditor" de-al acelor meleaguri. Dupa vreo 5 minutele, copilul a sarit zburdand de fericire, strigand bucuros altui copil: "Ai spart oalele si-ai mancat sarmalele!!!".
Concluzie: pustiul juca "Ascunselea", "Pitita" sau cum ii mai zice prin alte regiuni, ascunzandu-se in spatele acestui munte de om. Si nu l-a gasit nimeni.