30 aprilie 2008

Fapta buna de Paste

As scrie chiar numele baietilor care au facut fapta ce urmeaza sa o scriu, dar pe urma ar descoperi ca am blog. Si nu vreau asta. Dar la momentul potrivit, ma voi mandri cu ei.

Asadar, erau ei 3 baieti, in duminica de Paste si mergeau cu masina inspre Sinaia. Pe drum, pe la ora 2 au vazut o bunicuta care le facea cu mana de pe marginea soselei. Au oprit, s-au dus la batranica si au intrebat-o ce a patit. Dansa i-a dus la moş care era obosit de atata munca la masina. Ce s-a intamplat: nu le mai pornea masina deoarece pompa de benzina nu pompa benzina.. bla bla.. ca nu ma pricep la d'astea.

S-au tot chinuit baietii acestia 3 sa porneasca masina, s-o repare dar nu au reusit. Se facuse ora 4, iar copiii, nepotii celor doi bunici ii asteptau in Brasov. Neavand ce sa faca, iar cei doi nenorocosi neavand nici un ban, cei 3 baieti au chemat o platforma din Busteni si au facut cheta intre ei si le-au dat 250 de lei celor doi batrani ca sa le tracteze masina pana in Brasov.

Asa da!

Posta Romana si incompetenta

Am descoperit o scrisoare in cutia de scrisori care a fost trimisa pe 15 aprilie, avea data Postei 22 aprilie, eu am gasit-o pe 25 aprilie si ma anunta ca daca nu ma prezint pana pe 24 aprilie intr-un anume loc, inseamna ca recunosc faptul ca am o datorie de vreo 5.000 lei la stat si sunt obligat s-o platesc pana nu stiu cand.

Asadar, multumesc Postei Romane ca nu a intarziat si ca am primit scrisoarea la timp. Bravo ma baieti.

p.s. Legat de prostia Postei Romane, VisUrat e "pus pe ei". Bine le face.

28 aprilie 2008

Telefonul surpriza - Razbunarea


Imi povestea Victor ca in urma cu ceva vreme, sora lui era sunata aproape in fiecare zi de acelasi individ care o intreba daca nu are cumva un porc de vanzare. Azi asa, maine asa, pana cand s-a suparat Victor. A luat numarul de telefon al celui care o tot deranja pe sora lui si cum el obisnuia sa stea noaptea pana tarziu, de fapt pana inspre dimineata, l-a sunat pe acel individ timp de o saptamana in fiecare dimineata la ora 4-5 sa-l intrebe daca mai e interesat de porcul acela.
Faina razbunare.

Poza luata de aici