24 iulie 2007

Caut job!

Cam asa suna titlul unui mail primit cu 5 minute in urma la firma. Continutul mailului, care m-a amuzat foarte, este urmatorul:

"Am terminat liceul si acum as dori sa gasesc ceva de lucru pe timp de vara. daca aveti nevoie de personal trimiteti si mie un mail cu mai multe detalii despre ce as putea face si cam in jur de cat se plateste."

Canicula (cod rosu zice-se) si parca libertate

AM TERMINAT LICENTAAAAAAAAA cu vreo 8,83 abia si normal ca m-am dezamagit. Am zis ca nu mai beau dar nu fu asa, caci am avut ce sa petrec. Concursul nu l-a castigat nimeni pt ca nu a participat nimeni. Imi facusem planuri cum trimit o bere prin curier, dar degeaba.

Am ajuns sa ies din casa numai dimineata, nici macar noaptea. Nu se mai poate dormi din cauza caldurii, nene. Zau. Fusei plecat pana la bunici la tara in weekend, sa petrec cu multa bere si mici si am descoperit ca acolo se poate dormi, nu ca in Bucuresti.

Ma simt mai liber acum ca sunt licentiat. Mai astept un an pana ma inscriu la master, sa-mi aranjez putin viata si sa-mi indeplinesc anul asta marele vis al copilariei. Probabil ca voi anunta si pe aici visul, cand le voi spune si prietenilor de acest blog.

M-am mutat cu iubita-mi de vreo saptamana si incepe sa-mi placa. Am fost putin nesigur ca va fi asa si ma bucur ca e totul fain. Viata-si urmeaza cursul, inca.

Se pare ca nu mai am timp sa postez, deoarece mai mereu este cineva langa mine. Si o data pe saptamana daca scriu, ca intr-un jurnal al copilariei, tot sunt multumit de blogul meu. Acum ma reintorc la dimineata. Racoare va doresc!