17 august 2007

Cei mai "jmekeri"

Noi suntem.
Ati auzit probabil si de expresia "invarti volan de Renault pe Dacia Nova" (Parazitii). Despre asta este vorba. Romanul este special. Si parca in tot ce face incearca sa nu fie monoton, sa nu fie ca "restu'", ceea ce e bine uneori. Nici eu la randu-mi nu-mi doresc sa seman cu cineva, sa copiez, sa mi se spuna "faci ca ala", dar unii chiar exagereaza.
Urmatoarea nu e supra-exagerata, dar mi s-a parut amuzanta. Un prieten, avand o masina "bunuta", si-a programat temperatura in automobil la 20 de grade si a mers cu geamurile inchise pentru a fi totul perfect. Pana aici nimic interesant, pana cand am aflat ca afara erau 20 de grade.

Pac!!!

Din spusele prietenilor (7) - Interzis sub 18 ani


Azi am auzit de la V urmatoarea poveste, pe care a vazut-o la randu-i pe un canal de televiziune. Asadar, V povesteste:

"Stiti si voi, bineinteles, ca e interzis sa te culci cu o minora, dar azi mi-am reamintit ca-s roman. Ma uit la nus' ce canal teve si aud cum ca un nene s-a culcat cu o pustoaica de 17 ani in urma cu ceva vreme. Cum spun legile acestei tari, nenea a fost arestat si inchis intr-un final pt ca a intretinut acte sexuale cu o minora. Acest nene inca este inchis, dar intre timp, el s-a casatorit cu acea pustoaica de 17 ani (cati detinea atunci) si au si doi copii. Ei se iubesc, nene!"

Concluziile mele sper ca observati ca nu-si mai au rostul.

15 august 2007

Concurs Grafica: Logo Chermeza

Vreau logo!!! Dar nu stiu ce premiu sa ofer pt asa ceva. Oricum, cu siguranta nu bani. Paaaai...
Stiu!!! Deci: trimite-mi pe mail (e sus in dreapta mailul) un model, o idee de logo (ce-ti inspira tie cuvantul Chermeza) si daca-mi place, daca il voi folosi, castigi un poster A3 cu absolut orice imagine vrei tu. Daca sunt mai multi participanti, voi anunta pe aici. Daca este unul singur, tre' sa-mi si placa modelul, caci altfel nu-l folosesc, dar premiul oricum il voi da. Spor la imaginatie.
Sper ca macar de data asta sa participe cineva. Hai, ca-i atractiv premiul!!!

Album Zale - Respect


L-am ascultat de curand si tot in curand il voi si cumpara. Respect muzica. Totusi nu-s de acord sa cumpar albumul pana nu-l ascult. E un risc (micut de altfel) pe care nu am de gand sa mi-l asum.

Astfel, acest album mi se pare cel mai comercial de gen, de la noi din minunata tara. Este fain. Comercial, dar nu prost. La prima auditie (eram putin pilit) am zis ca nu-i pe placul meu, dar la o a doua ascultare mi-am spus sa stau nitel si sa meditez. Si asa am facut. E un album de ascultat. Se apropie foarte mult de ce se face prin alte localitati (dar nu romanesti) si e bine lucrat. Nu pot insa vorbi si despre versuri, deoarece mi se pare ca Raku "vorbea" mai frumos inainte de Zale si nu vreau sa accentuez aceasta mini-chestiune. Nu este o piesa care sa-mi placa in mod special, in schimb pot spune ca nu este piesa care sa-mi displaca.
Asa ca: auditie placuta si cumparati albumul in original!

15.08.2007 - Benzi desenate


In mod normal , mai in toate ziarele, primele pagini sunt ocupate cu meciul Lazio - Dinamo (1-1) si laudele aruncate asupra jucatorilor romani. Am gasit si un prim titlu "interesant" azi, in Compact: "Romanii, satisfacuti de viata lor sexuala" si vai de capul tau daca nu vinzi peste norma punand cuvantul sex pe prima pagina. Pacat ca ziarul acela se distribuie gratuit.

Eu in schimb, am gasit sa pun pe prima pagina acest blog: Benzi desenate gasit in acelasi ziar numit mai sus. L-am si admirat si-s faine desenele. Mai te amuzi, mai te intristezi, mai iti aduci aminte in ce tara traiesti.

14 august 2007

Ultimul drum

Oare ce se va intampla cu acest blog daca mor?! Plec. Si nu ma mai intorc.
Se sterge automat contul daca nu-l folosesti o anumita perioada? Are cineva cunostinta in legatura cu acest fapt? Sunt doar curios...