14 iunie 2008

Kung Fu Panda sau Wall-E


Am vazut zilele astea filmul de desene animate Kung Fu Panda care-i foarte amuzant si as zice sa nu-l pierdeti daca aveti ocazia sa dati de el. Mai sus aveti si un wallpaper cu protagonistii filmului :D. Acum astept cu nerabdare noul film realizat de Pixar --> Wall-E. Avei mai jos un trailer al acestui desen animat. Mi se pare foarte amuzant robotelul si-n plus se stie faptul ca cei de la Pixar sunt cam cei mai buni in domeniul animatiei. Si eu pot paria pe o lada de bere ca acesta va deveni cel mai bine vandut film facut de ei. Wall-e ruleaza

Atatea vieti distruse din cauza alcoolului, unei maini pe fund, inconstientei.

Mitică si prietena lui ieseau din club intr-o dimineata de duminica. La iesire, vreo 4-5 baietasi morti de beti. Unul din ei, mai jmekeras, incepe sa faca glume la adresa prietenei lui Mitică si se indreapta catre ei doi si ii da o mana pe fund acesteia. Mitică a vrut sa se intoarca brusc, sa-l ia la bataie dar prietena lui l-a tras repede inapoi, spunandu-i ca nu are rost ca sunt morti de beti. Intre timp s-au ridicat si ceilalti baietasi si au venit spre prietenul lor care nu putea sa taca si vorbea in continuare cu fata aceasta. Toti acesti betivi au inceput sa faca glume la adresa lor si s-au apropiat din ce in ce mai mult de ei. Intr-un final, nemairezistand, Mitică s-a intors brus si a inceput sa se ia la bataie cu ei. Vreo 3 dintre ei au ramas batuti pe jos, iar restul au luat-o la fuga. Mitică, mai nervos ca niciodata, s-a dus la cel care i-a pus mana pe fund prietenei lui, care acum zacea intins pe jos, plin de sange. L-a mai lovit o data.

Acesta a murit, iar Mitică a primit o sentinta de 17 ani de inchisoare cu posibilitatea iesirii pe cautiune dupa 2 ani. Avea 17 ani, iar pana la 18 ani a fost la o scoala de corectie, iar apoi transferat la inchisoare. Cei doi erau de aceeasi varsta.

Schimbarea codurilor CAEN s-a schimbat


Cum adica? Adica e un fel de taxa pentru prima inmatriculare, se schimba dupa cum se ingrasa unii, sau slabesc.

Daca nu stiti cum sta treaba cu codurile astea CAEN, incerc eu sa va explic pe scurt (nu e prima data pe acest blog): domeniul de activitate al firmei tale are un anumit numar "de ordine". De exemplu Publicitatea are codul CAEN 7440. De curand, s-au schimbat codurile CAEN, sunt alte cifre (de ce? de prosti) iar fiecare firma trebuia sa-si reinnoiasca acest cod si asta ar fi costat vreo 7-10 milioane de lei vechi. Asta pana de curand, cand si-au dat seama astia mai de sus ca sunt prosti, iar de acum aceasta schimbare costa doar vreo 30 de lei noi.

Stati sa repet: nu mai costa 1000 de lei ci 30. O mica schimbare. Ma intreb ce se intampla cu cei care au dat acea suma de bani deja.

Cum sa nu ramai fara sediu social


Din spusele lui Vali:

"De ceva timp mi-a expirat contractul de comodat, asadar legal, eu nu mai aveam sediu social, deci firma mea era cam in pom. Ce faci intr-o astfel de situatie? Iti explic eu acum ce am facut si cam astia-s pasii de urmat: faci un nou contract de comodat, faci o copie dupa actul de vanzare-cumparare al acelui apartament si te duci si cu buletinul la Registrul Comertului. Aici mai iei cateva hartii de la un ghiseu si incepi sa le completezi. Apoi stai la o coada cam 3 ore minim, ajungi in sfarsit la o doamna care iti ia actele si iti spune ca asta-i tot, nu mai trebuie decat sa te duci la casierie, sa stai la coada juma de ora pt a plati niste taxe, apoi la alta coada, inca o ora pt a depune dosarul si asta-i tot. Nu mai trebuie sa revii decat peste 3 zile la ora 10 fix, sa nu cumva sa intarzii. Trec cele 3 zile, ajungi la 10 si un sfert, bineinteles, te uiti pe un bon pe care l-ai primit cu 3 zile in urma si "baţi" la vreo 5 usi cautandu-te pe niste liste. Daca nu te gasesti, intrebi cateva doamne dragute daca te pot ajuta, iar acestea iti rad in fata chicotind ca esti cam prostut si iti spun ca bonul ala nu e bun. Iti amintesti ca ai mai primit un bon, il scoti si pe acela, reiei cautarea pe fiecare usa si te gasesti in sfarsit pe una din liste. In tot acest timp acele doamne sunt cu ochii pe tine si iti dau o mana de ajutor, reamintindu-ţi prin râsete ironice cât de prostut esti tu. Apoi le intrebi ce trebuie sa faci mai departe, iar ele iti spun cu acelasi zambet ironic sa pleci acasa si sa te intorci peste 3 zile. De ce? Deoarece nu erai ÎNCERCUIT pe acea lista. Ce inseamna asta? Inseamna ca dosarul tau nu este unul cu probleme, deci ai venit degeaba si trebuie sa te intorci peste alte 3 zile ca sa il ridici."

10 iunie 2008

S-a retras Hillary, ramane Obama

Daca nu sunteti la curent cu stirile din Statele Unite ale Americii, va spun eu vreo doo vorbe: la presedintia SUA erau candva (pana mai ieri) doi mari candidati si anume Barack Obama (un barbat de culoare - adica negru) si Hillary Clinton, fosta prima doamna a Americii, adica fosta sotie a lui nea' Bill Clinton, care a inselat-o cu Monica Lewinsky pe sub birouri. Mai nou, adica de ieri, doamna Hillary Clinton si-a retras candidatura deoarece a trebuit sa recunoasca faptul ca nu are sanse in fata domnului Obama si a facut si o declaratie in care spunea ca ii roaga pe toti alegatorii ei sa-l voteze de acuma pe acesta deoarece e cel mai potrivit sa devina presedintele Americii..
Chiar nu vi se pare nimic ciudat aici? Se bat astia de cateva luni bune si acum, brusc, femeia se declara batuta in fata "negrului" (nu, nu sunt rasist). Daca stiti ce se intampla cu adevarat, anuntati-ma si pe mine, ca tare-s curios.

Mai jos aveti un clip pentru campania electorala a lui Obama - "I Got a Crush... On Obama" By Obama Girl - si uite asa mai atragi cateva milioane de voturi.