31 iulie 2008

Cicloteque - Primul centru de inchiriat biciclete din Bucuresti


Stiai ca de acum poti inchiria biciclete? Adevarat. Gasesti mai multe detalii pe acest site. Le poti lua de langa Facultatea de Drept, pe Bd. Kogalniceanu, aproape de Opera. AM avut o lucrarea de facut pt ei zilele astea si ma gandeam cat de buna este ideea. Pe langa banii veniti de la sponsori, dar si profitul pe inchiriatul bicicletelor, copiii astia destepti de la Cicloteque pot vinde si reclama pe ele. Serios. Si gandeste-te cati studenti nu vor lua cel putin in week-end cate o bicicleta sa fuga prin Cismigiu, care mai e si aproape (chiar daca nu au voie in parc cu ele), mai ales ca au si reducere. Eu stiam ca pretul pt chirie este de 10 lei/zi pt studenti si 20 de lei pt ceilalti, dar pe site-ul de mai sus apar alte tarife. Oricum, buna ideea asta si eu sunt pentru.

Si aici gasiti detalii despre Cicloteque

28 iulie 2008

Tempesta Crew All Stars - Torential

Nu am mai recomandat o melodie de vreo saptamana, asa ca iat-o. Inainte s-o ascultati tre' sa va spun ca nu recomand chiar toti "cantaretii" de pe piesa ci pe unul singur. Si restul sunt "de ascultat", dar cel de care vorbesc trebuie trecut bine prin urechi. Asadar, dati play melodiei si "derulati" pana la minutul 4:50 cand e aproape sa inceapa Byga de la C.I.A. (baietii din Craiova). Si el trebuie ascultat, nene. Pe piesa apar, in ordinea urmatoare si Neve, Eugeniustin, Subsemnatu, Egoscenic, Grizle, MC D (Grecia), Nasta, Endogen, Byga, Subcon5cience (America), Cortes, Shatyr - Torential se numeste piesa si e de pe albumul Tempesta. Se comanda de pe Site-ul Tempesta. Hai ascultati-l pe Byga - e mai mult o recomandare pt cei ce asculta frecvent Rap. Auditie placuta!

Eu sunt un domn

P'asta am auzit-o ieri si incepe cam asa:

"In autobuz, o doamna in varsta se uita la un tanar rocker, cu pletele in vant, care statea pe scaun. Acesta, vazand'o, se ridica si ii ofera locul. Doamna se pune pe scaun, foarte zambareata si ii spune acestuia:

- Vai, tinere, dar eu credeam ca voi acestia pletosii sunteti mai bagabonti, prost crescuti, dar tu ai fost foarte dragut.

Raspunsul tanarului:

- Eu sunt un domn, ce pula mea!"

Muhahaa