30 august 2007

Jocuri online



Am pus in dreapta jos niste joculete, inspirat fiind de pagina lui Scc - prescurtat. Nu obisnuiesc sa ma joc pe calculator, dar astea m-au tinut pe scaun cateva minute. Pe primul il tot joc si incerc sa bat recordul, sau macar sa trec in top 10, dar nu depasesc 429 de puncte (maaaaxim). Va anunt cand reusesc. Distractie placuta!

P.S.: Da volumul mai incet inainte sa joci!

Later edit: Am batut vreo doua topuri, dar nu m-au bagat. Nu ma mai joc. Ba da.

28 august 2007

Imi pastrez anonimatul



Si nu mai pooooot. Imi este din ce in ce mai greu sa intru pe blog si sa scriu, deoarece sunt mai tot timpul inconjurat de ei/ea, de cineva, de oricine. Imi doresc sa descopere vreun prieten acest blog si sa-mi spuna: "haaaaaaaaaaa, tu esti!" si sa inchei tot acest anonimat. Sa-mi spuna: tu lucrezi la firma aia, ai acel blog, tu scrii versurile alea, esti in trupa aia, tu ai lucrat la filmul ala, sau ai facut cascadoriile alea, ai scris acele stiri, sau prezinti acea emisiune (am si exagerat in toate acestea, bineinteles) si sa nu mai trebuiasca sa ma ascund. Asa ca, daca dai de acest site, poate trimiti un mesaj mai departe, sa-ti intrebi prietenii daca ma cunoaste vreunul din tot ce am scris pana acum (sa castig si multi vizitatori din asta - acum "fac cu ochiul") si sa nu mai trebuiasca sa ma ascund.
Eu mi-am propus sa nu spun nimanui de acest blog timp de un an. Dar daca sunteti pe aproape, sunt gata sa-mi mai propun inca un an si sa ma tot ascund. Aveti grija, dragi prieteni, ca va citez toate povestile!

Ajutor!

Sau nu...

27 august 2007

Black Eyed Peas LIVE în România


Iata ca a reaparut o trupa care chiar te danseaza. Si nu se mai opresc din asta. Un alt concert care merita vazut. Nu-s mare fan, ba chiar detest versurile lor (care versuri? - "My humps" neaparat), dar te misca de pe scaun. Tare curios sunt cum va fi concertul si abia astept sa vad filmari, caci bineinteles nu ajung nici la asta.
Atat vroiam, sa va recomand un nou eveniment/concert care zic eu ca merita.
Mai multe detalii Aici

Din spusele prietenilor (9) - How Do They Do It?


Un prieten a plecat de curand pe vapor prin lume. El fiind la marina, acum face practica timp de 6 luni pe oceane. Imi povestea cum ca-s sanse sa ramana chiar o luna pe mare, fara sa atinga uscatul. Ciudat.
Inainte de plecare, ne-am vazut ca-ntre prieteni, la un suc si l-am intrebat cum rezista si ce face timp de 6 luni pe vapor. Si mi-a spus asa: am vreo 5 dvd-uri cu "How do they do it?" (emisiune faina de pe Discovery Channel), toate seriile Friends, Seinfeld si o gramada de giga de filme porno. Asta in termeni marinaresti.
Spune el ca nu are timp sa se plictiseasca, muncind 4 ore pe zi, iar restul timpului petrecandu-l ba pe net, ba vizionand unul din cele de mai sus. Si iata ca nu pierzi timpul nici pe vapor.
Ce suna cam ciudat este faptul ca se va imbarca pe acest vapor tocmai in Singapore (intr-un oras asiatic), iar pana acolo zboara. Cam greu in avion, caci se poate plictisi atatea ore. Pe vapor nu.