03 octombrie 2007

Kanye West - Stronger

Asta ascult de ceva vreme si ruleazaaa. De curand am aflat ca e feat cu Daft Punk. Si se aude foarte fain in masina.

01 octombrie 2007

Ajutor! Ce premiu sa ofer?


Caut propuneri pt premiile concursului care tocmai a inceput, acela cu fotografia.


Asadar, daca tot citesti acest titlu, scrie o parere despre ce premiu sa mai ofer, un premiu cat de cat accesibil, pe care l-ai dori, care ti s-ar parea atractiv.

Multam de propuneri!

Concurs Fotografie!!!


Asadar, acesta-i un concurs de fotografie, pt fotografi, cu fotografii.


Ce se cere?: O fotografie care sa reprezinte ideea de chermeza. Cele alb-negru au sanse mai mari. Nu prea mari chiar.

De ce se cere?: Deoarece vreau sa-mi pun un nou banner, pe pagina principala, iar unul alb-negru ar fi mai aproape de gri-ul blogului, dar, bineinteles ca nu are o foarte mare importanta.

Ce se da?: 1: Un banner outdoor, printat, de dimensiuni 0,5 x 1 m, cu grafica dorita de castigator; 2: Link permanent (special, nu la blogroll) pe acest blog catre site-ul castigatorului (sau orice site doreste acesta); 3: Ma voi mai gandi si cu timpul voi updata premiile.

Pentru cine se da?: Pt cel care castiga, bineinteles.

Cat dureaza concursul?: Pana pe 1 noiembrie. Sau cel putin in jurul acelei date, cand voi reusi sa intru pe blog, fara sa ma vada vreun prieten.

ATENTIE!!!Concursul vizeaza acei participanti care au incredere ca acest blog va avea cu timpul destul de multi vizitatori care sa-i motiveze sa le apara linkul aici. Cat si pt cei care fac asta din placere, deoarece nu le displace acest blog. Dar si pt aceia care vor doar sa se laude ca au mai castigat un concurs. Si nu in ultimul rand pt...


P.S.1: Pozele trebuie sa fie proprii, originale.
P.S.2: Astept pozele pe adresa de mail chermezablog@yahoo.com