15 decembrie 2007

Procurorul nespalat


Urasc multe, din pacate. Sunt un uracios din fire. Dar sa il vad pe vreunul ca iese de la wc si nu se spala pe maini, imi vine sa-l scuip (exagerez).

Eu, ca si tine probabil, am barul meu, in care beau, joc table, beau, joc o carte, citesc, beau, barfesc, sparg sticle, ma uit la meciuri, beau etc. De cativa ani de zile, tot umbland in acelasi bar, am cunoscut multe persoane ciudate, printre care si un renumit procuror, pe care nu l-am suportat inca de la inceput si nu-l suport nici in zilele noastre. Tot avem discutii contradictorii, el isi tot insala nevasta si imi da sfaturi despre dragoste, d'astea. Si iata ca in seara asta, in renumitul bar de mai sus, ma duc sa fac pipilica (sa ma pis adica) si gasesc buda ocupata. Astept, astept.. astept.. iar cand iese "ocupantul", in persoana procurorului, imi intinde mana sa dea noroc cu mine. Si dau noroc. Isi cere scuze ca bla bla bla.. eu fac pe mine (aproximativ) intre timp, dar imi dau brusc seama ca de cand am auzit ca s-a tras apa la wc si pana a iesit respectivul, nu au fost mai mult de doua secunde.

Nu s-a spalat pe maini si mi-a si intins mana. Daca nu mi-am dat seama mai devreme.. ce sa-i faci?! Jegos

14 decembrie 2007

Injuraturile nu au varsta

Tocmai ce m-am intors din oras si imi dau seama cat de marcat am ramas dupa ziua asta, daca am ajuns sa scriu si aici ce am patit. Fii atent: in autobuz, o doamna bine imbracata, cu niste accesorii "scumpe" la maini si gat, cu o blana la moda pe ea, se intalneste cu o colega de munca si ii spune acesteia, sa auda tot autobuzu', ca i-a zis lu' unu' "Du-te ma-n pula mea, ce io-s fraiera ta?!"
A doua situatie, coborand din autobuz, in statie, o alta doamna, la fel de bine imbracata, ii zice mai pe sub mustati sotului: "Futu-ti aglomeratia mătii!"
Si ultima intamplare, mergand spre casa, lasand o anumita statie de autobuz in spate la vreo 200 de metri (nu exagerez), vad venind din fata o a 3-a doamna, cu o blana aproximativ identica cu ale celorlalte doua, care spune pt ea, dar parca sa aud si eu: "Futu-ti autobuzu-n cur, ca trebuia sa pleci repede!"

Parca le vad in anumite autobuze cum striga la anumiti copii de liceu sa nu mai spuna anumite injuraturi, ca nu-i frumos. Prostia taranului de oras...

Rau platnici


Aveam la noi la firma o datorie de primit, de la o mare companie multinationala. Plata trebuia facuta cu o luna in urma, iar pe factura scria ca se plateste cu OP in 3 zile. In aceasta luna, factura s-a tot pierdut, n-a ajuns cine trebuia la banca, in fine, numai scuze patetice. Dupa o luna, dupa atatia nervi si discutii cu o proasta de la ei de la contabilitate, am descoperit problema (si acum vine partea amuzanta): In ziua in care le-am dat factura (cu o luna in urma), directorul general a scris pe ea cu creionul, Bilet la Ordin in 30 de zile si a pus-o in dulapul cu bilete la ordin. In aceeasi zi, acesta si-a dat demisia si nu a mai auzit nimeni de el de atunci. Si uite unde era pierduta factura noastra, recuperata intr-un final de una din ametitele de la contabilitate.
Ciudat cu tampitii astia e ca mai tot timpul vin cu scuza ca ei sunt firma mare si suma e prea mica pt ei ca sa-i dea atentie. Ceeeeee? Mentalitate de infumurati. Si culmea e ca aceasta replica ti-o da vreo secretara cu un salariu de 800 de lei, iar factura e de 1000 de euro. Romanca cu nasul, pardon capul, in nori.

Concediu intarziat

Asadar incep sarbatorile, daca nu cumva chiar sunt pe terminate. Sa va spun ce am patit ieri. Eram pregatit cu iubita-mi sa iesim din oras, aveam bagajele gata, trenul ne astepta si mai aveam jumatate de ora pana sa iesim din casa. In acel moment primesc un telefon de la un coleg de la master, caruia ii spun ca ne vedem dupa revelion, ca pana atunci nu ma mai intorc in Bucuresti, dar acesta ma intreaba mirat de ce nu vin la examene. Intrebandu-l la fel de nedumerit despre ce e vorba, imi spune ca avem examene pe 19 si pe 23 decembrie. Fututi...
Fratilor, unde ati mai vazut voi facultate (nu zic master) sa aiba examene in decembrie? Dar nu asa, pe la inceputul lunii, ci aproape in ajunul Craciunului nene. Prosti, ba. Si toate astea deoarece pleaca profesorii prin ianuarie nu stiu unde. Ma pis pe ei. Imi strica mie toate planurile ca-s ei nefututi. Sunt nervos.

Una peste alta, mi-am amanat concediul, iubita-mi s-a suparat pe mine, pe buna dreptate, iar acum tre' sa ma si apuc de invatat. Bun sfarsit de an.

p.s.: Cris, Cezar, multam de urari!