04 decembrie 2007

Ce am mai aflat

- ca sunt mari sanse sa avem prin Bucuresti noi tipuri de tramvaie - d'alea de viteza - dar pe unde vor circula nu stiu. Problema importanta e ca pt a putea introduce aceste tipuri de metrouri de suprafata, mai trebuie construita o sina, deoarece asta merge pe trei. Haha - parca vad ca nu termina bine linia tramvaiului 21, ca trebuie s-o refaca. Nu m-ar mira.
- ca spalatul geamurilor unor cladiri, de catre alpinistii utilitari, costa undeva in jurul a 0,6 Euro/mp. Si nu mi se pare mult. Daca fatada are vreo 300 mp (30 m x 10 m) te costa 180 de euro s-o speli. Hmm, saptamanal? E ok. Interesanta-i lumea inaltimilor.
- ca ma enerveaza messengerul la culme.

Pe scena

Am avut un concert cu ceva vreme in urma, prin Bucuresti si a iesit destul de bine. Fu fain, ba chiar a fost bine primita o piesa cantata pt prima data. Mi-am dat seama ca am o mica problema: nu realizez unde-mi atintesc privirea. Probabil ca fiind prea concentrat, nu-mi mai pun in gand sa aleg unde sa-mi asez ochii. Nu pot nici sa raman cu ei fixati intr-un punct, ca sunt privit drept nebun. Asadar, imi tot plimb privirea de la suflet la suflet, fara sa realizez unde ma uit - de fiecare data. Vad peste, rareori privesc oamenii in ochi, iar cand raman fixat undeva, inseamna ca am uitat versurile :) Si ma gandeam acum ca ar avea si iubita-mi dreptul sa fie geloasa, dar si persoana la care ma uit ar putea crede ca am bucurii la ea. Si eu nu as avea nici o vina. Vedeti ca e greu pe scena?!
Peste vreo doua sute si ceva de zile, imi voi invita prietenii Chermezei la concert. Mai e putin. Doar prieteni nu prea sunt.

p.s.: Am implinit un an cu iubita. Si suntem fericiti impreuna. Si imi place jurnalul asta. Ce p.s. lung