09 noiembrie 2007

Concursul pt bloggeri a inceput

A inceput concursul de pe bloggeri.ro si aici este Articolul meu
Din fericire pt unii, eu voi fi cel mai corect participant, deoarece nu am cum sa-mi anunt prietenii sa ma voteze. Foarte tare!
Ce e grav acum, este faptul ca nu mai am timp sa scriu si al doilea articol, pt etapa a doua, caci tot timpul e cineva langa mine. Asta e... gasesc eu timp, sper.

06 noiembrie 2007

Din spusele prietenilor (14) - Obscenitati in public


Long live Politia Romana!
Ati fost vreodata opriti de Politie? Ati primit vreo amenda? Ati stat la discutie cu vreunul din acesti renumiti aparatori ai legii? Ei bine, daca da, inseamna ca va trezeste amintiri placute si urmatoarea patanie:

Un prieten, zis A, era cu cateva zile in urma intr-o masina cu prietena, parcati undeva retras si stateau de vorba. Repet: doar stateau de vorba. La un moment dat, ii bate cineva in geamul masinii, acesta deschide, iar de pe partea cealalta, domnul politist ii cere actele. A i le da, dupa care il intreaba ce s-a intamplat, iar domnul politist raspunde ca-n reclama la eJobs: "Stiti bine ce ati facut si ce n-ati facut!". Muhahaaaa
A, mirat, repeta intrebarea, iar acesta ii spune ca ii va da o amenda pt obscenitati si vulgaritati in public. Hopaaaaa. A se enerveaza si-i raspunde cum ca nici macar nu si-a atins prietena, doar stateau de vorba, exclus fiind vreun fel de act sexual (vreodata, nu numai in seara aceea - mai glumesc si eu). Politistul nu a dat inapoi si i-a dat amenda, dar A nu a semnat procesul ala si ce e si mai culmea e faptul ca doar el a primit amenda, nu si prietena lui.
Concluzie, a fost prins "facand" vulgaritati si obscenitati in public, singurel.