06 septembrie 2007

Prieteni buni

Iata cum o patesc eu din cauza prietenilor ei. Si din pacate nu e prima data.
Ieri, iubita-mi a plecat la parintii ei, in alt oras, bineinteles si azi m-a sunat foarte suparata pe mine, avand ganduri aproape de despartire. Eu tocmai credeam ca ne merge extraordinar si ca nu ne va mai sta nimic in cale. Si de unde a pornit totul: - s-a intalnit cu o prietena care i-a spus ca pe mama iubitei mele a sunat-o candva mama mea si i-ar fi spus ca spera ca eu sa nu-i fac rau fiicei dansei, deoarece am un trecut cam "bagabontesc" si ca obisnuiam sa umblu cu mai multe fete deodata si ca le paraseam repede, iar acestea urmau sa sufere din cauza mea.

Ce sa mai zic?! Bineinteles ca iubita-mi a sunat-o si pe mama si a vb si cu mama ei si aceste doamne au lamurit-o ca nu a avut loc aceasta discutie. Dar, din pacate, ea a crezut ce i-a spus prietena, inainte sa afle adevarul si a fost nevoie de o mini-cearta inainte de a fi lamurita toata treaba.

Foarte buni prieteni are. Eu nu mai inteleg nimic. Ea cred ca nici atat. Bineinteles ca este foarte urat de acum, deoarece increderea ei in mine probabil a mai scazut. Eu tot ne visez.

Traiasca prietenii adevarati si invidia, sau cum s-o numi anti-amicitia asta!

Niciun comentariu: