27 martie 2008

Femeile si rotunjimile lor - "Ce e frumos si lui Dumnezeu ii place!"


Eu sunt un om ca toti oamenii. Mai mult sau mai putin. Totusi, noi oamenii in general (uneori si catelusii) admiram tot ce e frumos. Adica in primul rand o femeie frumoasa, sau nu neaparat frumoasa ci cu niste "exterioritati" dragute. Eu personal nu prea am cum sa nu ma uit dupa fundul sau sanii uneia, mai ales daca-s aproape goi. Nu zic nene ca e bine sa fie cat mai goi/gol cand si-i/si-l plimba pe strada dar daca tot sunt, de ce sa nu ma uit?! Mi-am luat o palma peste ceafa de curand de la iubita (in gluma aproximativ) ca m-a prins. M-a prins ca de, mi-au sarit in ochi. Asta e, am uitat ca nu am voie sa ma uit decat cand nu e langa mine.
Imi povestea un prieten cum era gata gata sa agate o tipa in autobuz deoarece avea un CUR superb si cand a batut-o pe umar sa-i ceara ceva, sa-i spuna o fraza d'aia de agatat, aia n-avea dinti, avea ditamai nasul si era si plina de cosuri. Dar avea un posterior de invidiat de restul fetitelor.
Una peste altu, iubita, cand vei citi asta (pe vreo 17 iulie probabil ca iti voi spune despre blog) sa nu te superi pe mine, dar inaintez si eu renumita fraza: "Ce e frumos si lui Dumnezeu ii place!"

Poza imprumutata ca de obicei de pe diseara.ro

24 martie 2008

Din spusele prietenilor (20) - Soferii nervosi


Hahaaaaa. Am auzit o noua superdepovestit intamplare. Zice-se ca era S cu masina in parcare si vroia sa iasa de acolo. Era prins intre doua masini, iar in fata era o dubita al carui sofer era la volan, nu era plecat. Se chinuie S sa iasa, da in fata, da in spate si tot asa si la un momentdat se aude POC!!! - il zgarie pe ala din fata. Asta iese nervos din masina si incepe sa strige la S: "Ce faci, domne, asa se conduce?! Nu stii sa iesi din parcare?! Cine ti-o fi dat carnetul?!" Prietenul nostru S scoate capul pe geam (e si mare, la vreo 2 metri) si tipa la asta nervos dintr-o bucata:

- "Ce faci, mă, mă inveţi tu pe mine să conduc?"

Haaa, cat de tare mi se pare asta!

Cypress Hill la B'est Fest (sau B'estfest) adica asa da


"Organizat de Emag!c Entertainment, festivalul va avea loc in cadrul complexului Romexpo, in zilele de 4, 5, 6, si respectiv 11 iulie - B’ESTFEST AFTERSHOCK. Line-up-ul festivalului ii cuprinde pe Cypress Hill, UNKLE, Manic Street Preachers, Kaiser Chiefs, Roisin Murphy (Moloko), Nelly Furtado si Judas Priest."

Adica pe Cypress Hill ma imbatam eu in tinerete, sa-mi fac mare curaj sa le vorbesc. Serios vorbind, trebuie sa ajung macar la concertul asta. Acum am vazut ca apare si Nelly Furtado si ma intrebam daca vine cu producatorul ei, care parca e Timberland si pe care-l consider cel mai bun producator din prezent. Asta si ala de la Black Eyed Peas sau cum le-o zice. Asadar, ca recomandare, fugiti la B'estFest ca pare sa merite.