05 aprilie 2008

Am scris doar pentru mine, oare?!

Tocmai ce am realizat cat am scris pe acest blog. Foarte mult. Si ma gandesc la viitor si realizez ca sunt mari sanse sa nu mai citeasca nici un cunoscut ce am scris eu aici. Voi inchide probabil acest blog fara sa-l arat cuiva sau voi sterge aproape totul chiar inainte sa le arat tuturor ce faceam eu in timpul liber (acel putin timp). Si totusi parca as mai pastra unele cuvinte, macar pt a-mi aminti ce faceam intr-o anumita perioada sau ce am mai auzit printre prieteni. Si totusi parca nu... grea decizie. Oricum, pe 17 iulie clar voi lua o decizie: ori sterg tot, ori arat lumii intregi prostiile mele.
Traiasca trecutul!

03 aprilie 2008

Ce n-as da sa nu ma recunoasca nimeni!


Poate ai fost candva pus in situatia de a face ceva de care nu esti chiar mandru si vrei sa nu fii vazut de nimeni, sa nu te recunoasca nici un prieten, sa nu stie nimeni ce ai facut tu.
Asa si cu mine in urma cu doua zile:

Trebuia sa fac un lucru (nu spun ce, ca aflati poate cine sunt) de care nu eram foarte mandru (trebuia sa filmez ceva, na) si inainte de a ajunge acolo ma rugam sa nu ma recunoasca nimeni, imi spuneam in gand ca nu voi da peste nici un prieten si peste nimeni care sa-mi asculte muzica si ca voi termina cu bine ziua. Dar nu a fost asa.

Am ajuns acolo, m-am asezat linistit pe un scaun si am asteptat. Erau vreo 30 de oameni. Dintr-o data, din multimea aia de oameni se apropie un baiat si vine la mine spunandu-mi: "Oooo, ce mai faci, nene? De cand nu te-am mai vazut!" Uooofff. Asta a fost abia primul ghinion. Am stat vreo 5 minute de vorba dupa care am plecat. Am avut noroc si nu a ras de mine (n-avea curaj :P). Dupa alte 10 minute, se apropie un alt baiat pe care nu-l cunosteam spunandu-mi: "Frate, tu nu cumva esti ala care canta ... bla bla bla? Ca eu sunt fanul tau frate... bla bla bla!" Si iata ca nu am avut noroc si am fost recunoscut tocmai cand nu trebuia. M-am simtit ca o rosie. Nu mai vreaaaaau.

Bine macar ca nu am facut o poza cu aparatul invers...

30 martie 2008

Candidatii la Primaria Capitalei in 2008

Tocmai ce am auzit cine candideaza la Primarie si pe la sectoarele Bucurestiului si am ramas mut. Norocul meu ca am acest blog si pot sa scriu :) Asadar, deschideti ochii mari pentru urmatorii candidati:
Silviu Prigoana (cine are noroc are), Ion Dolanescu (Hop si-asa) junior, Floriiiiiin Calinescuuuu, Mihaela Dumitrescu, Dan Bitman (mare cat inima mea), Irina Schrotter (la Primaria Iasiului) si abia astept sa vad cine isi mai anunta candidatura. O sa alerg la vot anul asta, sa fiu primul. Sa faceti si voi la fel.

Statia de metrou de la Obor inchisa ... traficului de calatori


Au mai facut primarii o smecherie si au inchis statia de metrou de la Bucur Obor, cu gandul ca vor ridica tramvaiul peste intersectie. Bun gand. Dar de ce Obor, frate? Era cea mai apropiata statie de mine.
Ati observat ca in fiecare statie, "soferul" metroului anunta ca Obor-ul este inchis? Dar ati observat ca de fiecare data totul e in direct si el citeste de pe foaie acele cuvinte? Ei bine, am observat asta ieri cand am auzit tot metroul cum a urlat soferul: "Deoarece statia Bucur Obor este inchisa (virgula si spatiu maaare) traficului de calatori, metroul nu opreste in aceasta statie! Mie nu-mi place sa citesc fraze fara semne de punctuatie. Trebuie sa muncesc eu sa le pun in gand. Totusi, domnul acesta a pus o virgula de la el si mi-a adus mie zambetul pe buze. Clovn de metrou, ca cel din filmare

Din spusele prietenilor (21) - Taximetristul suparat


Alta intamplare amuzanta mi-a spus-o zilele astea B. Se face ca era foarte grabit sa ajunga la o petrecere si a chemat un taxi. S-a urcat repede in el si i-a spus taximetristului destinatia. Pe drum, o alta masina ii taie calea soferului lui B, iar acesta foarte nervos se intoarce la pasager si ii spune: "Fratele meu, te superi daca ma iau putin dupa asta? Ca vreau sa-l prind, sa-l bat. Hai ca iti dau cursa asta gratis!" Nici nu a asteptat raspunsul lui B si a tulit-o dupa ala care i-a taiat calea. L-a prins intr-un final, i s-a pus in fata si a coborat sa-l ia la bataie. Intre timp, pasagerul astepta in taxi si urmarea amuzat (poate si putin speriat) bataia dintre cei doi. Bineinteles ca taximetristul si-a luat-o, iar intre timp au aparut si alti colegi de-ai lui si l-au batut p'ala, iar B s-a dat frumos din masina si a plecat spre destinatia dorita.
Credeam ca doar in filme, la americani, dai de taximetristi nebuni, dar m-am inselat se pare.

p.s.: Vis Urat a organizat un concurs ai carui participanti trebuie sa scrie cam ce scriu eu de vreun an la rubrica "Din spusele prietenilor". Asta e, nu mai sunt singurul :D . Alt p.s.: Nu, nu particip la concurs!