01 noiembrie 2007

Concursul de fotografie a luat sfarsit

Asa zic.
Nu exista castigator deoarece sunt putin cam pretentios si ce am primit pana acum nu mi s-a parut a se potrivi cu ideea blogului. Le multumesc participantilor, in special domnilor Ciobanu Claudiu si Cristian Bisca pentru pozele trimise, ale caror creatii s-au apropiat cel mai mult de ideea ceruta.
Regret in primul rand ca nu mi-am gasit poza pt blog dar si faptul ca nu am dat premiul. Asta e...
Concursuri vor mai fi, caci imi place sa ofer premii... in curand

Concurs pentru Bloggeri sau Articolul cu nr 100

Concurs pentru Bloggeri

Acesta este articolul meu cu nr 100 si am decis sa fac un nou pas in ale blogului si anume m-am inscris la un concurs pe bloggeri.ro si deja am trimis primul articol. Sa vedem ce-o iesi. Eu vorbesc de trafic, bineinteles.
Premiile oricum nu ma intereseaza, deoarece nu le pot lua, tinand cont de faptul ca inca doresc sa-mi pastrez anonimatul, iar daca as ridica premiul, nu se stie cine m-ar recunoaste. Asadar, daca si castig vreunul din premii (slabe sanse zic eu), voi face o fapta buna si poate mi se da dreptul sa acord eu cui doresc acel premiu. Fain de tot

29 octombrie 2007

Metrorex cu "Atentie, se inchid usile!"


Hahaaaa!!!
Am auzit candva urmatoarea intamplare de la metrou:
Intr-o statie foarte aglomerata, oameni urcau, oameni coborau din metrou, iar conducatorul acestuia anunta: "Atentie, se inchid usile!". Nimic. Oameni continuau sa urce si sa coboare. Al doilea anunt: "Atentie, se inchid usile!". Aceeasi situatie. Intr-un final, se aude in toate vagoanele: "Eu imi bag pula, inchid usile!"
Foarte romaneasca situatie.

Poza luata de Aici - admirati si restul pozelor caci merita

Ne este bine

M-a intrebat de curand daca ii ascund ceva, daca am ceva important sa-i spun si i-am raspuns ca nu, ca stie totul despre mine. Chiar stie aproape totul, iar ceea ce nu i-am spus inca ori am uitat, ori nu are destula importanta. Am un singur mare secret fata de ea si anume acest blog. Mi-am zis candva ca dace este sa ii ascund ceva sa fie acest nesemnificativ blog. Inca ma sperie gandul ca va afla de el si s-ar putea supara, desi am incredere ca va intelege situatia si anume faptul ca imi doream sa am ceva de care sa nu stie nimeni apropiat. O ador si ne este bine impreuna.

Inca sper ca nu am mintit-o cand i-am spus ca nu ii ascund nimic.

Din spusele prietenilor (13) - Am castigat o ora


Dupa cate stiti, probabil, s-a dat timpul cu o ora in urma. In acea dimineata, P trebuia sa plece din Bucuresti cu trenul de la ora 12 si din pacate nu a stiut de evenimentul cu timpul dat inapoi si a ajuns in gara la 12 si jumatate dupa ceasul lui. Intamplarea a facut sa fie sunat cu 5 minute inainte de ora 13 (ceasul lui) si sa afle ca de fapt el nu intarziase, ba chiar venise cu jmatate de ora mai devreme si ar fi putut prinde trenul, ba chiar ar fi putut bea o cafeluta inainte de plecare. Acum era prea tarziu si a trebuit sa mai astepte 3 ore in gara pana la plecarea urmatorului tren in directia dorita de P.

Poza luata de Aici --> o faina pictura a lui Dali, reprezentand scurgerea timpului in viziunea acestuia.