09 august 2008

Actorul si comediantul Bernie Mac moare la varsta de 50 de ani


Mare om! A murit astazi din cauza unei complicatii aparute dupa o pneumonie. Alte detalii nu s-au mai oferit. Anul asta mai implinesc 50 de ani si Michael Jackson si Madonna. Chiar aseara am vazut o comedie in care a jucat Bernie Mac si am urmarit zeci de filme si Stand-up Comedy-uri in care el a aparut. A fost un mare artist.
Sa-i fie tarana usoara!

Usi si sisteme de inchidere foarte ieftine


De ce ieftine? Pai iti dai seama ca e mai ieftin autocolantul cu cat literele sunt mai mici. Asadar, hai sa scriem "SIST" cu litere mici, daca tot s-au decojit de pe masina, ca iesim mai ieftin.
Adevarat.

Revizie tehnica periodica


Masina din imagine a fost dusa la un service specializat pt a i se face ITP-ul (Inspectia tehnica periodica). Cei de la service au trebuit sa-i schimbe si acel abtipild, autocolant (nu stiu exact cu ce este, ce reprezinta) rotund pe care-l vedeti inconjurat de o pata alba. Care-i problema in aceasta imagine?! Baietii au curatat doar in jurul acelui abtipild. Le-a fost lene (de fapt ei nu erau platiti pt asta, cum s-ar zice) sa spele/curete tot numarul masinii. Nimeni nu-i ca noi.

08 august 2008

Camel Toe vinde produse pt bolnavi


Asta am reusit sa fotografiez ieri, cu cel mai prost telefon cu camera, dar sper sa observati cat de cat ce vreau sa va arat. Acest obiect care se afla in acea cutie este un aparat pt femeile cu hernie bilaterala (sau ceva de genul asta). M-a uimit poza de pe produs. Ati auzit de termenul de Camel Toe? E exact ce se vede in poza aia. Cum frateee sa pui asa o poza pt a-ti vinde un produs?! Trebuie bineinteles sa te uiti la centura din jurul taliei, nu la degetul cămilei.
Bâşti!

Cine se trezeste de dimineata... bea o bere rece


A trebuit sa plec de acasa pe la 5:30, sa ajung cat mai devreme intr-un locuşor si in drum spre acesta, ma opresc sa imi cumpar un suc sau tigari sau nu mai stiu eu ce, iar in spatele meu se afla un domn in varsta de vreo 40 de ani. Eu am cerut sucul si am plecat (era fix 5:43 ceasul) si l-am auzit pe domnul din spatele meu spunand:

"- Vreau si eu un Holsten la jumate, rece, va rog!"

Eu inteleg ca e vara si ca este recomandata cel putin o bere rece pe zi, dar nu cu noaptea-n cap, coane. Nici macar nu rasarise soarele... sau poate ca domnul nici nu dormise. E iertat.

07 august 2008

Fratii Negoita si gigantii lor


Zilele trecute mi-au trecut prin fata ochilor (nu prin spatele lor) cateva numere espre urmeaza sa vorbesc acum. Acesti frati Negoita detin cateva noi blocuri de apartamente, cum ar fi Confort City si inca ceva foaaaarte mare, Rin Grand Hotel, care am inteles ca e hotelul cu cele mai multe camere din Europa (un fapt prea putin important), de 4 stele, care-i mai plin pe tot parcursul anului. Haideti sa va spun numerele castigatoare. Stiti care a fost investitia medie intr-o camera/apartament de hotel, din gigantul Rin, facuta de fratii Negoita? Va zic eu: 33.000 euro. Stiti cam cat costa cel mai ieftin apartament din blocul Confort City? Tot eu va zic: 55.700 euro.

Hai sa facem niste mici calcule: presupunand prin absurd ca investitia pentru un apartament din Confort City a fost cat cea intr-un apartament din Rin Grand Hotel, cel mai mic profit pe apartament ar fi de 55.700 - 33.000 = 22.700 euro/apartament.

Oare o fi profitabila piata imobiliara?

06 august 2008

Supercom nu-i un fel de Superman

Cu ce se ocupa Supercom-ul? Fac curatenie pe strazi. Adica ce arunci tu pe jos, astia culeg. Iata ce vazui azi dimineata pe la ora 6, cand e ora perfecta ca acestia sa vina: un angajat al Supercom, imbracat adecvat, cu pantaloni rupti stim noi unde, cu haine imprimate serigrafic cu sigla Supercom, isi bea cafeaua linistit la umbra unui copac, intr-o statie de autobuz. Dupa ce si-a terminat cafeaua de baut din acel pahar de plastic, ce crezi ca a facut? A aruncat paharul pe jos coane, fix in mijlocul multimii ce astepta autobuzul.

Nu as cere chiar sa existe niste cursuri de pregatire pt viitorii angajati ai firmelor de salubritate, dar macar sa li se spuna cu ce se ocupa ei in general.

Bravooooo!

Poza luata de AICI

Credit Zone se tot inmulteste


Ati auzit de Credit Zone? E o firma specializata in consilierea pt oferirea creditelor. Adica tu, cel ce vrea un credit si nu stie unde sa se duca, dai o fuga pana la ei, iti pun cateva intrebari si iti aleg banca potrivita si creditul perfect pt tine. Si toate atea pe gratis. Cica. Dar iti dai seama ca pe urma iti platesti cu parintii creditul. Bancile astea la care te trimit ei, ofera Credit Zone-ului un anumit comision, implicit pe tine te taxeaza mai mult. In plus mai au si un logo care imi displace foarte, facut probabil de un copilas care le-o fi cerut vreo 2.000 de euro.
Ce vroiam a spune este ca pana acum cateva zile mi se parea o idee buna, mai nou afland ca-si tot deschid noi sedii, dar aflai de la cineva ca sunt sanse sa-ti convina mai mult sa alergi tu pe la banci, chiar daca dureaza mai mult.

Totusi, mai bine joc la Loto.