07 iunie 2008

Cum sa nu fii rapper

Vrei sa afli Cum sa nu fii rapper? Asculta-l pe Raku si invata. M-a amuzat prea foarte acest clip si mi-am permis sa-l "promovez" si sa va rog sa cumparati originalul :D

Realizat de

Iti anturezi colegi si li te adresezi cu "Frate" ... muhahaa

Reggie Watts - ascultand si altceva

Recomandare:


Reggie Watts: Out Of Control from Jakob Lodwick on Vimeo.

Daca asta nu va place, ma las de blogging. Haha

Mai am putin si implinesc 1 an


... si desi am scris pe aici ca pe 17 iunie, cand implinesc un an de blogging, imi voi anunta prietenii ca mi-am facut blog, ei bine nu va fi asa. Nu am de ce sa anunt pe nimeni si imi place sa scriu pt mine, iar cei care ajung din greseala sa ma citeasca sa nu ma cunoasca.

Totusi, ii voi spune iubitei mele. Trebuie sa stie - ii ascund acest blog de un an de zile si mi s-a facut rusine fata de ea. Candva am scris pe aici ca imi doream sa am si eu un secret fata de ea, unul cat de mic, iar acel secret urma sa fie acest blog. Dar gata, nu mai am nevoie sa am secrete fata dea ea, mai ales ca in scurt timp urmeaza sa ne casatorim.

Asadar, pe 17 iunie, iubito, sper sa nu fii prea suparata ca nu ti-am spus despre acest blog si sa fii prima mea cititoare fidela.

Cele doua litere reprezinta judetul, nu orasul (deocamdata)


Nu inteleg cum poti trai in tara asta de 30 de ani si sa nu stii ca primele doua litere din numarul de inmatriculare al masinii reprezinta judetul din care este conducatorul/masina, nu orasul. Sau, cat de bou poti fi incat sa nu stii ce inseamna TR la masini. Bine, inteleg ca poti sa nu stii, dar poti sa presupui, dar sa presupui judete nu orase. Dar poti bineinteles sa nu stii care-i oras si care-i judet.

Mergeam cu un taximetrist zilele trecute prin Bucuresti si ii taie calea o masina cu numar de TR, iar taximetristul foarte nervos, scoate capul pe geam si striga la el: "Unde te crezi băăăăă, Târgovişte? La tine la ţară?"