24 august 2007

Castigator Concurs Logo Chermeza!

Chermeza Blog
Se pare ca cineva a participat si a si castigat acest concurs Aici e linkul.
Numele castigatorului este Ciobanu Claudiu, este din Iasi si cu asa ceva se ocupa, din cate am inteles. El a castigat un poster A3 cu orice imagine isi doreste. Dupa ce il va primi, daca este dispus, poate vom arata si afisul aici.

Felicitari si multam fain pt logo!

Gigolo Italiano


Cand am intrat azi in bloc, am dat nas in nas cu femeia de serviciu, care spala pe jos. Am chemat liftul si in timp ce-l asteptam, vroiam s-o intreb ceva (daca porcul poate zbura, sau ceva de genul asta), in schimb mi-au ramas cuvintele-n gat cand am vazut ce scria pe tricoul ei: "Gigolo Italiano - 800$".

Nu stiu ce moderator tv spunea: "Traim in Romania si asta ne mananca tot timpul!"

22 august 2007

Din spusele prietenilor (8) - Oblivion - Jocul "de-a munca"


Imi povestea V. ca-i putin gelos pe fratele lui, deoarece are un salariu foarte mare pt cat munceste el (vreo 2.000 de euro). Si spunea cam asa:
"Pe cand avea frati'miu un salariu mai micut, intr-o zi obisnuita de munca, l-a vazut seful lui cum statea foarte nervos in fata calculatorului si parea foarte interesat/atras/implicat de/in ceea ce facea. Azi asa, maine asa, frati'miu tot era urmarit de sefu'. Imi spunea ca atunci cand il vedea pe acesta ca il priveste, zambea brusc, incercand sa para nestresat. Toate bune si frumoase, ba chiar s-au colorat in si mai bine. Seful lui credea ca acesta zambea cand il vedea pt a nu-i lasa impresia ca nu-i place ceea ce face. Dupa o vreme, seful l-a chemat in birou si i-a zis ca la urmarit in tot acest timp si i-a vazut devotamentul si munca depusa si s-a hotarat sa-i mareasca salariul.

Frati'miu era cel mai bucuros om de pe pamant si mi-a recunoscut urmatoarele: de fiecare data cand seful il prindea nervos/implicat/devotat la calculator, era datorita jocului Oblivion, la care tot pierdea, si bineinteles ca zambea cand aparea patronu', de frica sa nu vina si sa-l prinda cu "proiectul" neterminat."

Ati vazut episodul din Seinfeld cand George era mereu nervos si injura cand trecea sefu' pe langa el? Tocmai vi l-am povestit prin fratele lui V.

21 august 2007

Super eroi

Nu stiu voi, dar eu cand eram pe ulita din satul bunicilor, punand capcane vulpilor si faurind arcuri cu sageti pt caprioare, sau harpoane pt carasi, imi doream sa ajung Superman. El fu super-eroul copilariei mele. Ma visam ca salvam domnite, eram un om bun, luptator pt dreptate, ridicam masini si zburam, dar nu ridicam mana ca Superman, ci zburam cu mainile incrucisate, zambind "supereroic" (probabil acele vise prevesteau incurcaturile in care urma sa tot intru).
Mai tarzior, crescand vazand cu ochii, ma visam detinatorul unui lant hotelier si al unei mari podgorii. Asta se intampla pe la varsta de 12 ani, cand am dat de gustul vinului.

Ciudat, dar visele mele de acum nu-s prea departe de cele de atunci.
Tu ce idol supererou aveai in tinerete? Sau tu te-ai nascut matur/matura, pe un pamant fara eroi virtuali?

Blog Day pe 31 august 2007

Blog Day 2007

Sper sa am timp. Mi se pare interesant si cu siguranta as promova la randu-mi alte 5 bloguri, dar din pacate probabil nu voi avea cand sa admir, sa "sarbatoresc" acea zi sau sa imi laud preferintele in materie de bloguri. In plus, probabil as recomanda si blogurile unor prieteni, care vor ajunge sa-l citeasca pe al meu si sa ma descopere si cu siguranta nu vreau asta. Totusi, daca apucati sa cititi asta, dati click si pe linkurile din dreapta, de la "Bloguri de urmarit", ca nu le-am pus doar ca-s frumos colorate. Distractie placuta pe 31 august, dragi colegi, cititori de bloguri.

Mai multe detalii gasiti dand click pe logo-ul BlogDay.

Branza e pe bani!


In urma cu o saptamana, un prieten mi-a adus un client important, cu o lucrare de un profit maricel. Acest prieten mi-a cerut 10% din suma totala a lucrarii. Am acceptat, ba chiar am zis sa-i ofer mai mult, dar a insistat sa nu. Toate bune si frumoase. Intre timp au mai aparut niste mici obstacole, probleme (clientul, care este o institutie de stat, nu doreste sa plateasca avans, contractul trebuie refacut, etc.), iar ieri, m-am intalnit cu acest prieten, la o bere intre baieti, si dupa cateva, mi-a spus ca el mai doreste 5% din suma totala, ca el considera ca atat merita, pt cat alearga. Hmm...
Stim cu totii renumita vorba "Frate, frate, dar branza-i pe bani!", in schimb pana nu te lovesti de ea, ai impresia ca nici n-a existat. Asta este! Daca nu stiu sa fac afaceri... sau sa-mi aleg prietenii.

20 august 2007

AM CASTIGAT LA LOTO!!!


Da, imi doresc asta.
Saptamana trecuta am jucat pt prima data la Loto si am castigat. Ce? Probabil dependenta. Daca se poate numi castig. Gata, m-au acaparat si pe mine. Imi doresc sa pun la loto numerele 1, 2, 3, 4, 5, 6 si sa castig marele pot. Pe urma plec. Unde vreau eu.

Ce de baneeeet, castigat pe nedrept. Intr-un fel. Caci e dreptul tau sa ai noroc. Un drept nemuncit, dar dat de Sus, probabil.
Punct.

Azi am muncit pe 50 de lei. Ma duc sa mai pun niste numere. Si imi iau si o bere.

p.s.: Urasc jocurile de noroc!