02 august 2007

O seara nu prea placuta

Este suparata pe mine. A aflat ieri ca m-am culcat cu o tipa cu vreo 5 zile inainte sa fim impreuna, dar eram in perioada de indragostire unul de celalalt, timp in care ne spuneam visele si dorintele arzatoare, deci am gresit fata de ea.
Ciudat este faptul ca nu-mi aduc aminte sa ma fi culcat cu tipa aia in acea perioada, dar se pare ca toate datele indica acea zi. Stau prost cu memoria. Foarte prost.

Aseara a plecat la prietena ei, nu a ramas cu mine. Am incercat sa-i explic ca am inceput s-o iubesc treptat, nu dintr-o data, iar la inceput, cand doar purtam niste discutii despre copilarii si vise, nu aveam cum s-o cunosc, cum sa simt c-o iubesc. Am incercat sa ma scuz, desi stiu sigur ca am gresit (daca s-a intamplat atunci).

Nu merita acea zi sa stricam ce era atat de frumos, ce incepea sa semene cu indeplinirea unui vis. Si parea atat de rea aseara. Se schimbase foarte mult si am dat vina pe prietena ei. Poate i-a dat niste sfaturi nu tocmai bune pt mine. Sau poate nu. Sunt suspicios, dar nu se pune problema ca nu am incredere-n ea.

Tocmai am aflat ca a "furat" id-ul de mess al lui frati'miu, ca sa-l intrebe pe acesta daca am inselat-o sau nu in acea zi. Ciudat este faptul ca nu ma deranjeaza. Nu stiam ca pot iubi atat de mult si iata ca las de la mine cu o usurinta care ma sperie, dar ma si multumeste. Diseara sper sa fim din nou impreuna, sa impartim acelasi pat, visele innoite.

Sper

01 august 2007

Din spusele prietenilor (6) - Vedetele la petrecere


Urmatoarea intamplare e a unui prieten care pleca zilnic la munca in masina unei colege de serviciu. Iata ca in ziua cu pricina nu a mai mers cu tipa cu masina, ci a ajuns pe jos la sediul firmei. Dupa cateva minute primeste un telefon din partea domnisoarei, care ii spunea ca a facut pana pe langa nu stiu ce club si ca mai e cu 3 colege si ca au nevoie de ajutorul lui, ca nu au cric si nu stiu sa schimbe roata. Toate bune si frumoase.

Se urca acest nene (sa ii spunem V), prietenul, intr-un taxi, ajunge la fete si observa ca masina nu are cric din nastere, nu ca nu-l gaseau fetele cum isi inchipuia el. Astfel, se uita in jur, cautand pe cineva langa vreo masina, sa-i ceara cricul imprumut. In zare, vede acest club (fara nume acum) si se grabeste sa intre, in cautarea mult prea cunoscutului instrument pentru schimbat roata. In club, mare petrecere mare, multe vedete, printre care si Tudor Chirila, Tudor Giurgiu si (dupa cum l-a denumit V) "cheliosul ala repetentul din Liceenii". Si iata-l pe V, intrand in club, printre cate si mai cate vedete (bune si rele), zambindu-le in bermude, intreband pe fiecare in parte daca nu cumva ii poate imprumuta un cric.

E de la sine inteles cum era privit acesta tanar, dar nu atat de lesne de inteles este si faptul ca, spre uimirea lui, s-a gasit un nene care sa iasa pana la masina dansului si sa-i imprumute cricul lui V. Uite ca nu toate vedetele au fumuri. Sau nu toate sunt vedete.

V schimba roata si se intoarce sa inapoieze cricul, dar ia-l pe stapanul acestuia de unde nu-i. Se pare ca domnul acesta lasase vorba la tejghea ca pleaca si ca tre' sa vina un pusti sa-i aduca un cric, dar nea' V nu avea de unde sa stie asta si bineinteles ca a pornit iar prin multime, intreband daca nu cumva se gaseste o persoana care sa cunoasca un domn binevoitor, care cu ceva vreme in urma a imprumutat un cric unui tip in bermude. Din nou ne putem imagina cum fu privit V si ce raspunsuri a intalnit in drumul sau pana la bar (norocul lui ca s-a gandit sa intrebe si barmanul)

Astfel, roata fu schimbata, cricul fu inapoiat detinatorului de drept, iar vedetele isi vazura in continuare de petrecere. Ce ti-este si cu fetele astea de fac pana...

(Cele 3 nume de mai sus nu au avut norocul sa primeasca intrebarile lui V legate de un anume cric)

Trist

E ciudat sa nu am cu cine sa impart blogul. Si mai ciudat este sa nu am macar un cititor fidel. Majoritatea (cred ca 99%) din cei ce-mi viziteaza blogul, ajung aici de pe motoarele de cautare, dand "search" la Zale sau "un nou inceput" sau mai stiu eu ce "XXX". Am observat ca mai toti bloggerii au prieteni bloggeri si se promovoeaza reciproc, isi comenteaza reciproc posturile, se amuza intre ei. Ce ciudat ma simt eu, desi am prieteni printre bloggeri, fara a le putea vorbi.

Vai! Dar e fain. Inca nu am timp sa scriu, caci sunt inconjurat de prieteni mai mereu (ceea ce e bine), dar voi reveni probabil saptamanal, cu alte aberatii.
Sanatate!

P.S.: Nu mai e caniculaaaaaaaaaaaa!!!