11 aprilie 2008

Marca inregistrata Coca Cola si banda dinamica


Imi povestea un prieten despre un domn care avea o firma de productie publicitara in Timisoara si au primit comanda sa faca sepcile Coca Cola. Directorului de productie i s-a spus ca pe şapcă să fie Coca Cola, iar sub nume sa fie banda dinamica a Coca Cola. Comanda era de vreo 10.000 de bucati din cate am inteles, dar a fost intrerupta dupa vreo mie de bucati cand a descoperit unul din directorii mai mari ca sub Coca Cola era inscriptionat cu un font superb: "Banda Dinamica".

Frate, eu unul as intreba daca nu as intelege ceva. Nu-mi place sa banuiesc ce a vrut sa spuna celalalt. Nu stiu, intreb si punct. Ala chiar atat de bou a fost incat asta a inteles sau nu a inteles si i-a fost rusine sa intrebe, asa incat a scris ce i s-a parut lui ca a spus acel client? Si nu inteleg cum de la o asemenea comanda nu s-a dat un fel de "Bun de Tipar", o mostra ceva.

As fi purtat si eu o sapca d'aia cu Banda Dinamica.

Din spusele prietenilor (23) - Adrian Sârbu nu se mişcă mai cu talent


Am un prieten care lucrează la PRO TV şi era să fie "exmatriculat" din televiziune. Pe viaţă cred.

Era o zi frumoasă de primăvară, iar in PRO TV era mare agitaţie, deoarece se apropia Summitul şi trebuia să fie toată lumea pregătită. Prietenul nostru - să-i zicem M - tocmai cobora scările renumitei televiziuni, cu o casetă care trebuia dusă la montaj şi era foarte grăbit. Tot coborând câteva etaje, dintr-o dată dă pe scări de un domn care le cobora foarte încet. Şi aşteaptă ce aşteaptă acest M, dar după o vreme, nervos şi grăbit fiind, îi urlă pe un ton nervos domnului din faţă:

- Ne mişcăm şi noi mai cu talent?

Mirat de tupeul puştiului, domnul lent se întoarce către acesta şi îi răspunde:

- Încă mai eşti aici?


Era unul din acţionarii PRO TV-ului, fostul mare director, Adrian Sârbu.

07 aprilie 2008

Fotbal Divizia de Onoare


In divizia de onoare la fotbal, participa de obicei satele care viseaza sa ajunga in Divizia D. Si e o lupta crancena pentru locul intai. Am fost de curand la un astfel de meci de fotbal, intre doua sate participante in aceasta competitie. Vai cat de amuzant poate sa fie. Vreau sa stiti ca ploua, batea vantul, dar oamenii satului erau pe marginea terenului aclamanda, injurand jucatorii de pe teren. Erau moşii cu scaunelele aduse de acasa, cu un pahar de plastic plin cu cafea si cu tigara-n gura. Erau chiar si copiii de mingi, care aveau veo 7-10 ani, tot cu tigarile in gura. Totusi, arbitrii erau echipati corespunzator, era chiar si un observator la meci si-n plus, echipele aveau tricouri cu numele sponsorului pe ele. Stiti ce ofera sponsorul? Cate o bere sau doua fiecarui jucator dupa fiecare meci. Adevarat. Cum sa nu merite?

Una peste altu echipa mea favorita (cea a satului in care am copilarit) a batut cu vreo 9-1, nu a aruncat nimeni cu brichete, iar portarul nostru, cand a primit unicul gol, cand scorul era 9-0, a fost criticat cum ca ar fi vandut meciul. Eu totusi tind sa cred ca nu-i adevarat :D

Din spusele prietenilor (22) - A fatat vaca un bou "special"


Asadar, un prieten imi povestea cum la el la tara, de curand a fatat vaca unei vecine din sat. Ei bine, femeia asta s-a laudat in totul satul (asa se intampla la tara de obicei) si mai aveau putin si dadeau petrecere mare, de 3 zile si 3 nopti. Ce e cel mai amuzant e numele boului = Summit.
Eeexact, si-a botezat boul Summit. Asta ar putea fi prezentata in stirile de la ora 5, numai la PRO TV.