14 februarie 2008

M-am ingropat in datorii

Si asta nu-i bine. Dar deloc. Cica sunt dator vreo 1000 de euro (+tva, nu asa simplu) si inca nu gasesc modalitatea sa fac rost de ei. In plus, mai aud si in stanga-n dreapta cum mai toti prietenii iar isi cumpara ba masini straine, ba isi fac alte firme, ba electronice sofisticate si scumpe. Eu sunt optimist de fel si am rabdare caci sigur voi scapa cat de curand de datorii, dar una peste altu mai vin si alte cheltuieli, ca asa-mi sade bine. Asta e. Multumesc Celui de Sus ca sunt intreg si pot face datorii.
Mai am un concert curand, in Bucuresti, dar din pacate nu va pot chema. Promit totusi ca vara aceasta - cand voi lansa cel mai frumos, simpatic, bun de ascultat album din Romania - va voi anunta, dar probabil nu aici pe forum, caci nu cred sa vreau nici atunci sa-mi dezvalui identitatea, dar va trimit un mesaj celor doritori. Si va voi cere sa pastrati "tacerea".
Gata, m-am laudat destul. Plec iar din Bucuresti zilele astea, iar de ajuns curand la taste nu prea cred. Asa ca, sa aveti o zi a indragostitilor superba si sa nu aveti datorii.
Numai bine!