12 septembrie 2007

Un status pe zi (5)

Eu sper ca din statusurile ce le vad printre prieteni sau le aud de la altii, sa nu se gaseasca si pe blogul acela cu statusuri, mai nou aparut, ca nu as vrea sa copiez. Sunt anti. Alte 5 minute singur, alt status amuzant, misogin chiar:

"Daca femeia ar fi buna la ceva, si Dumnezeu ar avea una!"

11 septembrie 2007

Un status pe zi (4)

Nu am timp singur la taste mai deloc, dar se pare ca am prins o scapare sa scriu un status citi astazi, pe cat de aberant, pe atat de amuzant:

"Stau degeaba. Prietenii stiu de ce."

10 septembrie 2007

Noi2


Ne-am intors din mini-vacanta. Nu am patit prea multe, demne de povestit, dar ne-am simtit bine, ne-am relaxat. In schimb, in perioada asta, am realizat o mica greseala pe care o fac. De fiecare data cand aud vreo poveste a unui prieten, ce merita scrisa aici, mi-o notez in telefon, ca sa n-o uit (am mari probleme cu memoria) dar fac asta putin pe ascuns. Din pacate, iubita-mi m-a vazut de cateva ori cand notam ceva pe ascuns in telefon si cred ca are impresia ca dau mesaje vreuneia.
Daca iar avem probleme d'astea tampite, cred ca-i spun despre blog. M-am saturat de atata neincredere si nu mai stiu cum sa-i dovedesc ca ii sunt fidel si ca totul este in ordine din punctul meu de vedere.
Ce-o fi asa greu sa mentii o relatii cand iubesti nu stiu.

09 septembrie 2007

Un status pe zi (3)


Am reusit sa raman singur langa un calculator pt 5 minute, asa ca, renasc cu un status citit in dimineata asta:

"Pentru toti delincventii rasi la chelie, de o mie de lei eugenia!"