08 martie 2008

9 martie - 44 de pahare


La multi ani, fetelor! Azi e o zi importanta. De ce? E ziua Internationala a Femeii. Superb suna. Dar maine - maine e cea mai minunata zi din an. De ce? E ziua barbatului, măi fetelor. Traditia spune ca trebuie sa bei in minunata zi de 9 martie, 44 de pahare (nu stim exact cu ce sunt pline) al caror continut de alcool sa fie de cel putin 7%. Sper ca am zis bine.
Asadar, la multi ani, măi baieti, sa nu va doara capul, sa fiti lasati in pace de "ştimnoicine" sa aveti parte de cele 44 de pahare si cu cine s le inchinati.
Traiasca sarbatorile romanesti, minunata traditie romaneasca si cei ce o respecta!

03 martie 2008

Obsedat de cate un joc/sport.


De cand ma stiu (si ma stiu de cand ma impingea var'miu cu caruciorul prin curtea bunicilor, el abia mergand si fiind mai mare cu un an decat mine - ah ce vremuri), am fost obsedat de cate un sport, un anume joc, niciodata de doua in acelasi timp. Dintre jocurile/sporturile preferate imi amintesc baseball, darts, fotbal, basket, rugby, turca, yams, baccara, wist, biliard, inot, minesweeper, freecell, need for speed, mortal kombat etc. Nu cred sa fi jucat mai mult de doua luni un anumit joc, deoarece ma plicitseam, dar il jucam incontinuu, nene. Am fost copil si am profitat din plin de acele momente. Nu stiu cati dintre voi pot spune ca si-au trait cu adevarat copilaria, dar eu sunt un norocos din acest punct de vedere. Ma intrebam oare ce se mai joaca cei mici acum si nu am un raspuns decat jocurile pe calculator, de care am fost la randul meu obsedat candva, cand am dat de ele, pe la vreo 13 ani. Totusi, daca ma puneai sa aleg intre un sport in aer liber si un mortal kombat intre 4 pereti, preferam sa ies la tranta cu baietii si le impacam pe amandoua. Si uite d'aia copii de azi sunt mai "nesanatosi", grasi, sensibili la boli, deoarece nu fac sport si-s indesati in ecranul ala de la calculator de unii parinti inconstienti, spunandu-le ca e pt viitor calculatorul.
Una peste altu, daca voi avea un copil curand, probabil va avea calculator cu ratia si va sta mai tot timpul in parcuri, la strabunici pe camp, batand mingea sau facand vreun spot in Bucuresti.
Nu dau eu sfaturi de obicei, dar "tine-ti copilul cat mai departe de calculator!" ar fi unul de la care nu m-as abtine.
Distractie placuta!