21 decembrie 2007

Profesorii de la Masterat

Ziceam mai devreme ca tocmai ce mi-au incurcat profesorii astia planurile de vacanta cu doua examene fixate cu 3-4 zile inainte de Craciun. Acum a mai aparut ceva. S-a mai nascut un examen, tot in aceasta perioada, care consta in: (acu'-i acu') transcrierea unor texte dintr-o carte de marketing pe 5-6 pagini A4, scrise de mana.
Da nene, deci asa e cum citesti: la masterat, unul din examene consta in scrierea de mana a 5-6 pagini (copierea lor de fapt). Am vrut eu sa ma repet, na. Ce-i asta nene? Unde ati mai vazut asa ceva?

Oricum, Craciun Fericit!

20 decembrie 2007

Din spusele prietenilor (15) - Corp inutil


Imi povestea un prieten de discutia avuta cu alti cativa amici, la o bere in oras. Unul din acestia ar fi deschis un subiect interesant la un momentdat si anume: "La ce folosesc unele parti ale corpului?"
Monologul lui T, cel mai important monolog de la intalnire, incerc sa-l redau acum:
- Eu inteleg ca piciorul mic de la picior foloseste la stabilitate si mai inteleg si ca genele te ajuta sa nu-ti intre chestii in ochi, fereste pupila de firimituri, de praf etc, dar sprancenele la ce folosesc? Cred ca Dumnezeu, cand s-a gandit El ce-o mai trebui pe cap, a zis ca e nevoie si de niste bariere care sa opreasca transpiratia care se duce spre fata. Si a facut sprancenele."

Adevarat!

18 decembrie 2007

Cadouri de Craciun

Ba ce-mi place sa ofer cadouri!!! Un exemplu bun este acela ca am tot facut niste concursuri si am oferit niste premii - macar am incercat - doar de dragul de a face pe cineva fericit. Dar e atat de greu sa ma hotarasc asupra cadourilor pentru cei dragi!!! Si ce faci cand nu ai bani?! Te duci prin supermarketuri si cauti chestii simbolice, dar ce te faci cand nu ai nici timp? Cica iti faci, dar din pacate nu-i chiar asa. Vai de mine, ca anul asta nu ajung sa fac prea multe cadouri din cauza ca tot alerg, nu am timp sa caut, nici macar sa gandesc ce vreau sa iau.
Si pe langa toate problemele ce-mi stau pe cap, s-au mai gasit si doua examene in ajun de Craciun. Foarte tari profesorii astia de la master. Bravo lor!

Eu s-ar putea sa nu mai pot intra curand pe acest blog, asa ca urez de acum celor pe care-i citesc "Sarbatori Fericite! Craciun Fericit! Un an Nou si mai Fericit!" si tot ce va doriti!