01 iulie 2008

Eu nu cobor din Taxi!!!


Gigel se imbata in fiecare seara in acelasi bar. Si se imbata bine, nu rau. La aproape aceeasi ora, cand era bineinteles dat afara din bar, isi chema un taxi si pleca acasa. Casa lui era la aproximativ 500 de metri de barul respectiv si normal ca taximetristului ii cam displacea aceasta situatie. Dar asta nu-i tot. De fiecare data cand ajungea acasa, iar soferul ii spunea ca au ajuns si ca ar trebui sa coboare, Gigel spunea ca NU. Ca el nu coboara.

Adica da. El nu cobora. Pai daca omul nu vrea sa coboare trebuie sa-l intelegi. Astfel, cel putin o data pe saptamana, Gigel se intorcea in acelasi bar, putin batut. De cate un taximetrist.

30 iunie 2008

Do you want nigger?


Violeta lucreaza intr-un bar unde este chelnerita. Nu stie limba engleza decat ce a mai invatat din filme si din desenele animate de pe Cartoon Network netraduse in limba romana. Intr-o zi ii trece pragul barului unde lucra, un american de culoare (adica negru) si ii cere un meniu, in limba engleza bineinteles. Dupa ce il rasfoieste, ii cere o bere, o Silva si o intreaba pe Violeta "What kind of beer is this?", aratand cu degetul pe meniu in dreptul la Silva Bruna. Violeta raspunde foarte sigura pe ea:

- "Nigger beer!"

Muhahaa

Becali nu face casa buna cu sinistratii


Probabil ca o fi scris prin ziare, dar cum eu nu le citesc si nici la televizor nu ajung, am auzit urmatoarea "chestie" de la un prieten. Asadar...

Tineti minte ca in urma cu vreo cativa ani, un sat din Romania a fost navalit de inundatii si foarte multe familii au ramas fara case, dar a venit alde domnul Becali si le-a readus acestora speranta facand cate o casa pentru fiecare familie ramasa pe drumuri?

Ei bine, anul acesta, la alegerile pt primarul acelei comune, nu a iesit candidatul de la PNG. Cum coane? De ce? Pentru ca a venit un contracandidat si a dat 100 de lei fiecarui satean in parte, ca sa il voteze?

Cum e posibil asa ceva?! Cat de urat de sateni sa fie acel candidat de la PNG astfel incat acestia sa uite ca Becali le-a facut o casa cand mai aveau putin si dormeau in copaci?!

Si nici mie nu-mi place de razboinicul luminii.

I-am spus iubitei despre blog

Deci gata, de acum nu mai am nici un secret fata de ea. Si-n plus e mai fain sa stiu ca macar ea-mi va citi blogul in fiecare zi. Asadar, de acum voi scrie mai des pe aici, daca am timp, bineinteles.
Cand i-am spus ca am un secret fata de ea care dureaza de un an de zile, s-a cam speriat, dar cand a aflat ca era vorba doar de un simplu blog, era sa ne certam. Exagerez.
Deci am scapat de o grija, de acum nu ma mai ascund fata de ea.

Cum sa inveti limba engleza intr-un bar


In aceasta povestioara este vorba despre un baiat, sa-i spunem Alex, care este chelner intr-un bar. Bineinteles ca nu are o facultate terminata si nici nu stie prea bine limba engleza. Intr-o zi, ii intra in bar doi clienti, unul roman si unul englez. Ducandu-se sa-i serveasca, Alex le raspunde ca stie destul de bine limba engleza, iar englezul il roaga ca inainte sa aduca meniul sa-i "Bring him an ashtray". Alex ii spune ca ii va aduce imediat si fuge pe la bucatarie si isi intreaba colegii ce inseamna "Ashtray". Bineinteles ca nu gaseste nici un cunoscator si se intoarce la masa englezului ducandu-i meniul. Acum e acum:

Intrebat de ce nu i-a adus "the ashtray", Alex ii raspunse: "It's not ready yet!"