22 august 2007

Din spusele prietenilor (8) - Oblivion - Jocul "de-a munca"


Imi povestea V. ca-i putin gelos pe fratele lui, deoarece are un salariu foarte mare pt cat munceste el (vreo 2.000 de euro). Si spunea cam asa:
"Pe cand avea frati'miu un salariu mai micut, intr-o zi obisnuita de munca, l-a vazut seful lui cum statea foarte nervos in fata calculatorului si parea foarte interesat/atras/implicat de/in ceea ce facea. Azi asa, maine asa, frati'miu tot era urmarit de sefu'. Imi spunea ca atunci cand il vedea pe acesta ca il priveste, zambea brusc, incercand sa para nestresat. Toate bune si frumoase, ba chiar s-au colorat in si mai bine. Seful lui credea ca acesta zambea cand il vedea pt a nu-i lasa impresia ca nu-i place ceea ce face. Dupa o vreme, seful l-a chemat in birou si i-a zis ca la urmarit in tot acest timp si i-a vazut devotamentul si munca depusa si s-a hotarat sa-i mareasca salariul.

Frati'miu era cel mai bucuros om de pe pamant si mi-a recunoscut urmatoarele: de fiecare data cand seful il prindea nervos/implicat/devotat la calculator, era datorita jocului Oblivion, la care tot pierdea, si bineinteles ca zambea cand aparea patronu', de frica sa nu vina si sa-l prinda cu "proiectul" neterminat."

Ati vazut episodul din Seinfeld cand George era mereu nervos si injura cand trecea sefu' pe langa el? Tocmai vi l-am povestit prin fratele lui V.

Niciun comentariu: