22 aprilie 2008

1 Mai Muncitoresc sau Pasti?


Ce suna mai a vacanta, a gratar, soare, bere, nisip? 1 Mai e prima zi de vara. Atunci incepe vacanta, vremea buna - apropo, cica prin mai vor fi 40 de grade, deci luati-va repede aparate de aer conditionat, ieftine, bineinteles, sa va ramana bani de bere la terasa. Ce face mai tot romanul la inceput de Mai? Se duce la mare, la soare, caci acolo fac fetele topless. Nu, am gresit - caci acolo incepe de fapt vara. Anul asta nu mai avem timp sa ne gandim la Pasti (sau Paste, cum o fi corect) deoarece e prea aproape de plecarea la mare. Glumesc.
Eu cam intru in vacanta incepand de sambata, deci voi ajunge mai curand pe acest blog. Nu-mi ramane decat sa...

Va doresc Paste Fericit! Sa spargeti toate ouale ce va ies in cale! Si sa nu va avantati prea mult de 1 Mai.

Soldat - 5Nizza

Asa am inteles ca se cheama piesa de mai jos. E un fel de recomandare pt cei ce-mi viziteaza blogul. E foarte faina piesa. E una din putinele piese care-mi place fara sa ma intereseze versurile. E o melodie ruseasca. Auditie placuta

Greseala de Ziua Pamantului


Azi e ziua Pamantului din cate am auzit, deci nu voi arunca nimic pe jos - nici nu fac asta de obicei. Google are un logo frumos pentru aceasta zi. E atractiv.

Incepem povestea: Ma trezeste dimineata o voce de femeie mai in varsta, foarte trista, care imi spune asa (urmeaza dialogul dintre noi 2):

- Domnule inspector, imi cer mii de scuze. Nu voi mai face asta niciodata. Am gresit si va promit ca nu se va mai repeta, dar a fost un caz mai special... bla bla bla. (tarziu am avut timp sa-i dau replica)
- Alooo, stati ca ati gresit.
- Da domnule inspector, stiu ca am gresit, dar credeti-ma ca alta posibilitate nu am gasit... bla bla bla. (mi se parea amuzant, dar nu puteam s-o las sa mai continue - desi vroiam sa aud si cu ce a gresit)
- Nu doamna, stati asa. Ati gresit numarul. Domnul inspector nu e aici.
- Aolo. Dar unde este? (vai cat de trista era femeia asta - si ametita putin)
- Unde vrea dânsul. Dar la alt numar de telefon.
- Aaaa, ma scuzati.