20 septembrie 2007

Casa cu butelie


Hahaaaaaaaa, numai la noi cred ca se poate asa ceva.

Incepem povestea auzita cu vreo doua zile in urma si pe care tocmai mi-am amintit-o: o cunostinta a cumparat cu ceva vreme in urma o casa pe o straduta mai retrasa. Casa arata foarte bine si i s-a prezentat cum ca ar avea mai toate dotarile necesare: canalizare, gaze, curent electric, interiorul "jmekerie", ce sa mai, toate cele. Acest domn a cumparat-o si a fost foarte multumit de investitia sa, mai ales ca a considerat ca a platit destul de putin pe casuta.
Toate bune si frumoase, dar vine ziua x, despre care vorbim acum. Anume, dupa aproximativ doua luni de cand acesta s-a instalat in noua casa, i s-au "oprit" gazele si foarte suparat a dat un telefon la DistriGaz sau unde o fi sunat sa reclame faptul ca nu mai are cu ce sa-si incalzeasca mancarea pt copilasi si nici nu poate sa-i spele cu apa rece. Tipul de dincolo de fir i-a spus sa astepte 5 minute dupa care a revenit si i-a spus foarte linistit ca strada pe care acesta locuieste, nu este legata la distributia de gaze. Pe scurt, "nu stiu de unde ai avut gaze pana acum". Acesta, foarte suparat ca a fost mintit la telefon de acel operator, i-l inchide in nas si, dupa un timp, tinzand parca sa il creada, a inceput sa mearga pe urmele tevilor de gaze, sa vada unde duc. Si unde credeti ca au dus?

--> in pivnita, bine ascunsa dupa niste "chestii", se gasea o mare butelie care se pare ca a rezistat vreo doua luni.

Va dati seama ce reactie o fi avut respectivul. Acum, intrebarea mea e urmatoarea: oare nu i s-a parut nimic ciudat ca timp de doua luni nu i-a venit nici o factura pt gaze?

Niciun comentariu: