14 septembrie 2008

Timp liber

Se pare ca nu mai amasa ceva. Nici poze amuzante nu mai am timp sa pun pe aici. Totusi, nu parasesc acest blog, sa ne fie inteles :)
Cum fac rost de timp revin cu noi intamplari "Din spusele prietenilor" si din "Tara Sfanta"

2 comentarii:

Anonim spunea...

salut.
smecherul de romania aici. cezar, de fapt, fost imparat care'si facuse blog :D

cand ai timp poti sa-mi scoti blogul vechi din blogroll; m-am mutat definitiv pe cel nou :D

numai bine!

wildthing spunea...

Salut, ne-am gandit sa venim in ajutorul blogerilor din Romania cu un articol de senzatie! Lentile de contact colorate Get Wild ! Am realizat textul, am optimizat forma, am pus titlul, tagurile, am strans pozele, le-am redenumit, am atasat pana si graficele ce atesta cautarea pe Google a acestui subiect si ti-am urat mult succes!

Am facut tot ce trebuia ca sa fi sigur ca postul iti va aduce un trafic mare de pe Google. Deasemenea, magazinul Get Wild este cel mai mare magazin de piercing si accesorii din Romania, toate produsele sunt aduse din Anglia si brand-ul are notorietate!

Totul e gata facut, noi te ajutam cu articolul si pe tine te rugam sa ne ajuti cu un post pe frumosul tau blog. Te rugam sa lasi si link-ul care trimite catre magazinul www.getwild.ro si daca iti place ideea te rugam sa ne contactezi pentru a primii pe viitor mai multe articole de la noi (contact@getwild.ro).

Pentru a downloada articolul si pozele urmeaza link-ul urmator, le-am uploadat pe transfer.ro pentru a usura transferul.

http://dl.transfer.ro/Lentile_Colorate-transfer_RO-22apr-746f93.zip


Multumim, o zi frumoasa!
Get Wild!