06 august 2008

Credit Zone se tot inmulteste


Ati auzit de Credit Zone? E o firma specializata in consilierea pt oferirea creditelor. Adica tu, cel ce vrea un credit si nu stie unde sa se duca, dai o fuga pana la ei, iti pun cateva intrebari si iti aleg banca potrivita si creditul perfect pt tine. Si toate atea pe gratis. Cica. Dar iti dai seama ca pe urma iti platesti cu parintii creditul. Bancile astea la care te trimit ei, ofera Credit Zone-ului un anumit comision, implicit pe tine te taxeaza mai mult. In plus mai au si un logo care imi displace foarte, facut probabil de un copilas care le-o fi cerut vreo 2.000 de euro.
Ce vroiam a spune este ca pana acum cateva zile mi se parea o idee buna, mai nou afland ca-si tot deschid noi sedii, dar aflai de la cineva ca sunt sanse sa-ti convina mai mult sa alergi tu pe la banci, chiar daca dureaza mai mult.

Totusi, mai bine joc la Loto.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu se taxeaza nimic in plus fata de situatia in care te duci personal la banca si ridici creditul din sediul respectivei institutii.

Si nu sunt singurii care fac asta, vezi finzoom.ro, kiwifinance.ro, aplicacredit.ro, etc.

Consider articolul dezinformator

Anonim spunea...

Minciuni!

Cei de la credit zone mi-au facut o lista cu cele mai bune 3 oferte de credite ipotecare la care ma incadrez. Dobanzile, taxele, comisioanele...etc sunt aceleasi ca si cum m-as duce direct la banca sa fac creditul. Ei isi iau bani din profitul bancii.

Intr-adevar, asa am mai apelat si la www.vreaucredit.ro si acestia mi-au facut o oferta la o banca ce avea dobanzile cele mai mari.

Deci sunt diferente intre "metodele de lucru" ale firmelor de genul asta.