10 iunie 2008

S-a retras Hillary, ramane Obama

Daca nu sunteti la curent cu stirile din Statele Unite ale Americii, va spun eu vreo doo vorbe: la presedintia SUA erau candva (pana mai ieri) doi mari candidati si anume Barack Obama (un barbat de culoare - adica negru) si Hillary Clinton, fosta prima doamna a Americii, adica fosta sotie a lui nea' Bill Clinton, care a inselat-o cu Monica Lewinsky pe sub birouri. Mai nou, adica de ieri, doamna Hillary Clinton si-a retras candidatura deoarece a trebuit sa recunoasca faptul ca nu are sanse in fata domnului Obama si a facut si o declaratie in care spunea ca ii roaga pe toti alegatorii ei sa-l voteze de acuma pe acesta deoarece e cel mai potrivit sa devina presedintele Americii..
Chiar nu vi se pare nimic ciudat aici? Se bat astia de cateva luni bune si acum, brusc, femeia se declara batuta in fata "negrului" (nu, nu sunt rasist). Daca stiti ce se intampla cu adevarat, anuntati-ma si pe mine, ca tare-s curios.

Mai jos aveti un clip pentru campania electorala a lui Obama - "I Got a Crush... On Obama" By Obama Girl - si uite asa mai atragi cateva milioane de voturi.

Un comentariu:

Irina spunea...

s-a retras pentru ca a pierdut, deci nu e nimic care sa bata la ochi. batalia pt casa alba se da intre republicani si democrati..fiecare partid are un numar de candidati care trebuie sa obtina un anume numar de voturi pentru a fi candidatul ales pentru alegerile din noiembrie..pentru republicani, a castigat mccain. iar lupa dintre hillary si obama s-a incheita pentru ca obama a castigat numarul de voturi necesar pentru a fi candidatul democratilor in noiembrie. www.cnn.com (sectiunea america votes" si ti se vor lamuri toate nedumeririle ) :)